Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Традиционална манифестација „Прољеће у музеју“

Четрнаеста традиционална манифестација „Прољеце у Музеју“, коју организује Музеј РС,  је резултате о наградама са ликовне радионице објавио у мјесецу децембру.
Због новонастале ситуације изазване корона вирусом, радионица је осмишљена на начин да ученици одаберу мотив или музејски експонат са фотографија, те своје ликовне радове нацртају и насликају на часовима ликовне културе у школи.

И ове године наши ученици су учествовали на овој манифестацији и освојили награду за најбољу ликовну мапу. Честитамо!!
Ученици који су учествовали:
1) Ана Чавић IX2
2) Катарина Чавић IX2
3) Зоја Станковић IX5
4) Софија Пејаковић IX1
5) Коста Јанковић VII3
Ментор, наставник ликовне културе Анита Новић

Total Page Visits: 473 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.