Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Школе за 21.вијек

„Школе за 21. вијек на западном Балкану“ заједнички је пројекат ресорног министарства и Британског савјета, у оквиру којег ће у 15 основних школа у Српској у циљу унапређења вјештине критичког размишљања и дигиталне писмености код наставника и ученика, бити подијељени микрорачунари.Захваљујући микрорачунарима, основци ће већ од првог разреда основне школе, моћи да се упознају са програмирањем. 

У нашој школи је одржана тродневна обука, (од петка, 4.10 до недјеље, 6.10.2019. године) са четири основне школе којима је представљен начин кориштења микробитова као што је и омогућено кориштење нових техника и метода у процесу наставе.

Total Page Visits: 1282 - Today Page Visits: 2