Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Ликовна секција

РАД ЛИКОВНЕ СЕКЦИЈЕ

Циљ „ЛИКОВНЕ СЕКЦИЈЕ“ је упознавање ученика с различитим ликовним стиловима, приближавање вриједности и важности умјетности и умјетничке баштине, кроз историјске чињенице али и практичну наставу.

Ликовна секција код ученика развија осјећај за лијепо, тј. естетско, хумане вриједности, осјећај за културу, развој креативно-критичког мишљења као и  проширивање знања о националном и  историјском умјетничком насљеђу,  али  и подстиче индивидуално и креативно стваралаштво ученика, осјећај за тимски рад, развија дивергентно мишљењe, креативност, маштовитост ученика и самосталност у раду што свједоче цртежи ученика и њихове изложбе.

ЛИКОВНУ СЕКЦИЈУ У ТРЕЋЕМ РАЗРЕДУ ВОДИ СЛАЂАНА ЛОЛИЋ
РАДОВИ ученика III1, III2, III3, III4 разреда
МОТИВ: „ВОДА УСЛОВ ЖИВОТА НА ЗЕМЉИ“

20210529_151823 20210529_151919

Total Page Visits: 342 - Today Page Visits: 2