Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Демократска школа

ЦИВИТАС 2015.

Наша школа се пријавила на конкурс за избор најдемократичније школе. У понедјељак и уторак, 16. и 17. фебруара, је извршена обука представника пријављених школа. Били су присутни наставници, стручни сарадници и представници родитеља и ученика.

no images were found

Наша школа је у недјељу, 22.марта 2015.године била домаћин учесницима регионалне конференције. Наши ученици су уз помоћ својих наставника представили нашу школу на најбољи могући начин паноима, рециталима и осталим активностима.

РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА

no images were found

ИЗБОР НАЈДЕМОКРАТИЧНИЈЕ ШКОЛЕ

Total Page Visits: 1222 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.