Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Оснаживање породица

Данас је у нашој школи започело спровођење пилот пројекта  „Програм оснаживања породица“. У пројекат је укључено 12 породица (родитељи и њихова дјеца узраста од 10 до 14 година).

Пројекат „Програм оснаживања породица” намијењен је дјеци и родитељима у циљу побољшања међусобне комуникације и борбе против болести зависности.  Радионице ће трајати седам недјеља, а воде их психолог и два наставника који су претходно едуковани на петодневном тренингу од аутора програма.

ПРОГРАМ ОСНАЖИВАЊА ПОРОДИЦА

no images were found

no images were found

Тим Пројекта „Оснаживање породица“ је завршио са својом петом сесијом чија тема је била “ Вршњачко насиље“. Након свих досадашњих сесија се може примијетити да су родитељи и дјеца врло заинтересовани и да активно учествују у свим темама које нуди пројекат. У овој сесији млади су научили како да се одупру вршњачком насиљу, а да задрже пријатеље. У породичној сесији родитељи и дјеца су учили како да заједничи ријеше своје проблеме.

no images were found

no images were found

no images were found

АКТИВНОСТИ ПРОЈЕКТА

Total Page Visits: 1190 - Today Page Visits: 3