Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Daily Archives: 22. септембра 2022.

Европска седмица мобилности

У четвртак, 22.8.2022. године ученици првих разреда су са својим учитељицама посјетили Трг Крајина поводом европске седмице мобилности и то: полигон спретности, полагање теста из саобраћајне културе и вожња бицикла.

Приредба добродошлице ђацима првацима

Дана, 21.9.2022.године уприличена је приредба поводом добродошлице ђацима првацима. Ученике је на самом почетку поздравила директорка наше школе Жељка Опачић, а добитник Светосавске награде Ђорђе Адамовић је прочитао заједно са ученицима Ђачку заклетву. Наши ученици првог разреда су могли да