Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Приредба добродошлице ђацима првацима

Дана, 21.9.2022.године уприличена је приредба поводом добродошлице ђацима првацима. Ученике је на самом почетку поздравила директорка наше школе Жељка Опачић, а добитник Светосавске награде Ђорђе Адамовић је прочитао заједно са ученицима Ђачку заклетву. Наши ученици првог разреда су могли да уживају у бројним рециталима и скечевима: „Медо чита,пише и рачуна“, скеч глуми бивши ученик наше школе Никша Декић, „Ђаци прваци“ , „Чаробни животињски свијет“ и „Учитељица“ као и хорским изведбама: „Тишина“, „Другарство“ и „Румена сванућа“. Ученици петог разреда су показали и своје способности свирања на инструментима: клавир, хармоника, тромбон и виолина.

Све ово су уредили и припремила:

КООРДИНАТОР: Слађана Лолић

НАСТАВНИЦИ ЗАДУЖЕНИ: АКТИВ ПЕТОГ РАЗРЕДА

учитељице: Драженка Шобат V1 разред, Љиљана Нишевић V2 разред,  Слађана Лолић V3 разред, Драгана Солеша V4 разред

СЦЕНА: АКТИВ ДРУГОГ РАЗРЕДА

учитељице: Тривуна Мацановић II1 разред,  Дајана Петровић II2 разред, Ђурђица Недимовић II3 разред,  Нада Бањац II4 разред.

НАРАТОРИ: Милица Стојановић, ученица V4 разреда и Михаило Јаснић, ученик V1 разреда.

УЧЕСНИЦИ У ПРОГРАМУ: ученици V1,V2, V3 и V4 разреда,                                                 

– ученици IV1 разреда (учитељица Наташа

   Старчевић),

– ученици II1, II2, II3 и II4 разреда

– “МАЛИ  ХОР” наше школе (ученици од првог

Видео снимак приредбе можете погледати ОВДЈЕ.

Total Page Visits: 64 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.