Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Први школски час за ђаке прваке

 

У ЧЕТВРТАК, 1.9.2022. године је Први школски час с почетком у 12:00 часова. Вјерујемо да се радујете Првом школском часу када ћете упознати своје учитељице и другаре. Први школски час планиран је у трајању 1 часа, а са учеником/цом ће моћи бити у пратњи један родитељ који ће преузети и уџбенике. Спискови ученика и одјељења се налазе на улазним вратима школе, улаз „А“ (улаз за ученике) и улаз „Б“ (службени улаз). Прије почетка, учитељице ће дочекати ђаке прваке и родитеље испред улаза „А“.

Драги ђаци прваци

Total Page Visits: 737 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.