Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Конкурс на тему „Град чистог лица“

Конкурс на тему ,,Град чистог лица“

Град Бања Лука је у марту мјесецу упутио позив свим основновним школамаза за израду радова на тему ,, Град чистог лица“. Ученици су конкурисали у двије категорије, и то израдом ликовног  и литерарног рада. Комисија је од свих пристиглих радова изабрала по један рад из обје категорије. Ученик наше школе Никола Грабовица из одјељења V3, ментор Татјана Иветић, изабран је за најбољи рад у конкуренцији 26 школа из категорије ликовних радова. За освојено 1. мјесто награђен је и новчаном наградом од 200 км. Додјела награде је била у Дому омладине 24.5.2022.год. у 11.00 часова.Позван је сав разред да присуствује пригодној представи Дис театра са директорком школе Жељком Опачић и одјељењским старјешином Татјаном Иветић.

Град чистог лица

Total Page Visits: 94 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.