Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Међународни дан породице

 ИЗВЈЕШТАЈ ,,МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПОРОДИЦЕ“

У склопу планираних активности  према ГПРШ у нашој школи се од 16.5. до 20.5.2022.год. се обиљежио ,,Међунараодни дан породице.“ Одјељењске старјешине од 1. до 9. разреда су на часовима ВРОЗ-а посветили породици.На часовима су одјељењске старјешине ученицима презентовали презентацију о породици и припремљене материјале. Ученици од 1. до 5. разреда су цртали цртеже на часу  и у холу школе су изложили два паноа радова.

По завршетку часа одјељењске старјешине су слале фотографије на групу ЈУ ОШ ,,Иво Андрић“ о активностима и урађених радова ученика.

                                                                               Координатори,

                                                                           Татјана Иветић и

                                                                           Тривуна Мацановић

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПОРОДИЦЕ

Total Page Visits: 640 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.