Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Дан ученичких постигнућа

У петак 3. јуна 2022. године у нашој школи је обиљежен Дан ученичких постигнућа. Тога дана је у холу школе постављена изложба ученичких радова. Награде, признања, захвалнице и поклон пакете најграђеним ученицима су  у 11 сати уручи

ле психолог Ђурђица Јеличић и педагог Сашка Јововић. Након тога у 12 сати  је почела приредба поводом Дана ученичких постигнућа. На самој приредби директор школе Жељка Опачић је прогласила и ученика генерације, Андреја Крчмара IX4.

У богатом културно-умјетничком програму учествовало је доста ученика наше школе. Велики број ђака је био у Малом и Великом хору, као и у Оркестру, а њих су приремале наставнице Вера Бартел и Вања Кесић. Представили су нам се и рецитатори под менторством учитељице Милене Максимовић, као и чланови ритмичке секције које су спремале учитељице Јелена Ромчевић и Биљана Бузаџија.Чланове драмске секције је спремала наставница Вишња Татић. Ученици трећег разреда заједно са учитељицом Наташом Старчевић су припремили игроказ, а чланови фолклорне секције су се представили својом игром на крају приредбе, ментори фолклораша су  учитељице Данијела Вукелић и Мира Косић.

Снимак приредбе посвећене Дану ученичких постигнућа можете погледати испод:

Програм је водила ученица  Елена Дринић VII2, а  Наташа Радојковић VII1 и Ирина VII1 су припремиле презентацију која је била приказана на видео биму.

Координатори приредбе су биле нставница Дејана Шкорић Мијатовић и учитељица Ранка Орашанин, а техничку подршку су пружили вјероучитељ Александар Стојановић и наставник Ранко Коваачевић.

Дан ученчких постигнућа-презентација

Дан ученичких постигнућа-афиша

Дан ученичких постигнућа такмичења РПЗ 21-22

Списак ученика IX  диплома Вук Караџић 

Списак ученика  IX  посебна дипломаa 21-22

Total Page Visits: 1732 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.