Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

ЕКО ШКОЛА ’22.

Ученици наше школе, чланови еколошке секције, су са својим наставницима Даријом Пентек и Ратком Кнежићем и директорком Жељком Опачић у понедјељак, 6.јуна 2022.године посјетили Визитор центар „Пецка“ у Мркоњић граду. Свој допринос су дали чишћењем депоније у селу Герзово. Сакупили су око 30 врећа смећа и одвезли из села.

Boro maric

Total Page Visits: 576 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.