Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-учење кинеског језика

Дјеца која су похађала курс кинеског језика протекле школске године могу да наставе са похађањем наредног нивоа од наредне школске године, који би почео крајем септембра или почетком октобра, у договору са школом кад почне настава.
Биће организован и почетни курс за дјецу која желе да почну учити кинески од наредне школске године. Пријавити се могу свом разредном старјешини.

Дјеца која су завршила основну школу и крећу у средњу школу могу да наставе са учењем кинеског језика на Конфуцијевом институту Универзитета у Бањој Луци, чија се учионица налази на другом спрату Факултета политичких наука у кампусу (Универзитетски град), гдје се налазе и просторије Конфуцијевог института. За пријаву и додатне информације, доступна је имејл адреса: конфуцијев.институт@унибл.орг или лично
Дјеца која уписују Гимназију могу наставити са учењем кинеског језика у Конфуцијевој учионици у Гимназији. За пријаву и додатне информације, доступна је имејл адреса: конфуцијев.институт@унибл.орг или се могу пријавити на курс код помоћника директора школе.

Конфуцијев институт организује и бесплатне љетне курсеве кинеског језика током мјесеца августа, почетни или напредни ниво (у зависности од броја заинтересованих) три пута седмично у пријеподневним терминима. За пријаву и све остале информације, доступна је имејл адреса: конфуцијев.институт@унибл.орг

Пријавите се и забавите учећи кинески!

Total Page Visits: 570 - Today Page Visits: 4

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.