Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Омладински рукометни клуб Бањалука

🔴Омладински рукометни клуб „БЛ“ Бања Лука
🏆ФИНАЛНИ ТУРНИР У МИНИ РУКОМЕТУ🏆
🤾‍♂️🤾‍♂️Школа рукомета „БЛ“ Бања Лука🤾‍♂️🤾‍♂️
У организацији Омладинског рукометног клуба „БЛ“ Бања Лука у суботу 18.06.2022. у СД „Борик“ одигран је финални турнир у МИНИ РУКОМЕТУ за сезону 2021/2022 између тренажних центара наше школе рукомета.
🔴Учествовале су екипе ОШ“Иво Андрић“, ОШ „Бранко Ћопић“, ОШ „Алекса Шантић“, ОШ „Доситеј Обрадовић“, ОШ“Милош Црњански“ и ОШ „Бранко Радичевић“.
Од наших мини рукометаша могли смо да видимо много добрих потеза и уживамо у њиховој игри и одличном дружењу.
🤾‍♂️Екипа ОШ „Иво Андрић“ је освојила 🥇прво мјесто и окитила се 🏆шампионском титулом, ОШ „Бранко Ћопић“ је заузела 🥈друго мјесто и ОШ „Алекса Шантић“ је заузела 🥉мјесто.
За најбољег појединца турнира изабран је Новак Бајић.
🤾‍♂️Свим нашим дјечацима и тренерима честитамо на залагању и борбености, а екипи ОШ „Иво Андрић“ честитамо на титули.

9 h  · 
No photo description available.
Total Page Visits: 1219 - Today Page Visits: 4

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.