Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Донација у оквиру мисије ОЕБС-а

Дана 30. 6. 2022. године у нашој школи је извршена примопредаја дониране опреме у оквиру мисије ОЕБС-а у Босни и Херцеговини. Овом донацијом наша школа је добила паметну таблу, дигиталну камеру и мултимедијални пројектор што ће нам сигурно користити у будућем раду. Примопредаји наведене опреме присуствовали су Валерија Тишма, референт за национални програм образовања, Енеа Хотић, начелник Одјељења за основно васпитање и образовање, Жељка Опачић, директор Школе, Александар Стојановић, помоћник директора, Сашка Јововић, педагог и Ранко Ковачевић, професор техничког образовања и информатике. Валерија Тишма је истакла како је радује што ова донација доприноси заједничком циљу, а то је свакако унапређење квалитета образовања за наше ученике на чему смо им посебно захвални.

Total Page Visits: 72 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.