Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Пријем првачића ’22

Први дан у школи

У четвртак, 1. септембра 2022. године обиљежен је Први радни дан ђака првака. 95 ученика првог разреда, распоређени у четири одјељењске заједнице, уз подршку своје учитељице  и родитеља  успјешно су започели своје школовање.  Ученици  су боравили у својим учионицама, међусобно се упознали и стекли нова  животна искуства. Осмијех на лицу учитељице уз срдачне ријечи и топлу добродошлицу ученицима првог разреда много је значио.

Први дан школе остаје трајно запамћен у животу сваког дјетета. 

Одјељењске старјешине првог разреда:

I1- Татјана Иветић

I2- Ранка Орашанин

I3- Дарија Пентек

I4-  Косић

Директор Републичког педагошког завода Предраг Дамјановић и директор ЈУОШ „Иво Андрић“ Бањалука Жељка Опачић су поздравили све ученике и пожељели срећан и успјешан почетак нове школске године у Јутарњем програму РТРС-а.

ВИДЕО  ›  Јутарњи програм  ›  01.09.2022.

 

ЧЕСТИТАМО СВИМ ЂАЦИМА И РОДИТЕЉИМА ПОЧЕТАК ШКОЛЕ

Total Page Visits: 743 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.