Дан ученичких постигнућа

ДАН  УЧЕНИЧКИХ  ПОСТИГНУЋА

Поводом Дана ученичких постигнућа, одржаног 7. јуна 2023. године у просторијама наше школе представљене су бројне активности ученика и наставника  током тог дана. На игралишту су била спортска такмичења, у холу и школским ходницама изложени су радови ученика и наставника и приказани су постигнути резултати остварени на разним конкурсима и такмичењима.

У 12 часова изводио се пригодан  програм у фискултурној сали, који је започео приредбом. У програму ( на сцени је било 128 ученика – учесника ) су учествовали: драмска секција под руководством наставнице Вишње Татић и учитељице Драгане Декић, мали и велики хор који води  наставница Вања Кесић и оркестар, води  наставница Вера Бартел, ритмичку  секцију води учитељица Јелена Ромчевић, рецитаторску секцију учитељица Милена Максимовић и фолклорну секцију воде учитељице Данијела Вукелић и Мира Косић. ( Програм је спремало 16 наставника – ментора ).

У другом дијелу програма директорка Жељка Опачић, заједно са својим сарадницима је подијелила пригодне поклоне и награде свим овогодишњим добитницима бројних признања.

   Координатори: Миланка Росић, професор српског језика

                                   Драженка Шобат, професор разредне наставе

Фотографије

Total Page Visits: 1036 - Today Page Visits: 1
Подјели